Sortuj według:
| Dyskusje | Odpowiedzi | Ostatnia czynność |
|---|---|---|
Transformatory do PolskiKliknij aby zamówić online lub w biurze Polish American Travel Service Rozpoczęte przez Piotr Bagniewski |
0 | Lu. 16, 2009 |
do sprzedaniaSprzedam Windows XP professional-service pack2 with advanced security technologies upgrade (nowy) 110$ oraz bagaznik na samochod na dwa row… Rozpoczęte przez Tommy34 |
0 | Lu. 16, 2009 |
Zarabianie pienędzy na rynku walut ForexJeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia w rynku walutowym forex proszę o wypowiedzi. Ja czytałem dużo dobrego na temat programu pomagajacego w… Rozpoczęte przez Piotr Bagniewski |
0 | Lu. 3, 2009 |
Sprzedam butyGet this widget! kontakt przez strone lub na telefon 215-341-6592 Rozpoczęte przez Piotr Bagniewski |
0 | Gru. 31, 2008 |
nieruchomosciMamy okres zalamania gospodarczego spowodowany miedzyinnymi zastojem w sprzedazy nieruchomosci, jesli macie szanowni forumowicze jakies pyt… Rozpoczęte przez Dariusz Marciniak |
0 | Gru. 7, 2008 |
Do sprzedania tonio: nowy 2008 Nissan Frontier, 4x4Sprzedaje nowy 2008 Nissan Frontier, 4x4, SE, tylko 37 mil (droga od dilera do domu), przedluzana kabina, automat, v6, aluminiowe folgi, el… Rozpoczęte przez konrad |
2 |
Wrz. 29, 2008 Odpowiedź od konrad |
Oddam 4-miesięcznego szczeniaka (zdj)Oddam pieska w dobre ręce. Szczepiony i przebadany przez lekarza. Bardzo mądry. Slucha się, reaguje na polskie komendy. Proszę zainteresow… Rozpoczęte przez Piotr Bagniewski |
0 | Kwi. 11, 2008 |
Czy byłoby zainteresowanie odblokowanymi IPhone'ami ?Cena $450.00. Proszę o kontakt. Rozpoczęte przez Piotr Bagniewski |
4 |
Mar. 19, 2008 Odpowiedź od Piotr Bagniewski |
KOMPUTERY / LAPTOPY - Naprawa i sprzedazNowo otwarty punkt naprawy i sprzedazy komputerow. Polska obsluga, niskie ceny uslug i szereg promocji gwarantujacych usmiech na twarzy kaz… Rozpoczęte przez Scorpion Computers |
0 | Mar. 19, 2008 |
Acura Integra 94rSprzedam acura integra 94r z silnikiem z 2001r( mam dokument potwierdzajacy). Cena startowa to 2400$ ktora jest do negocjacji. Zainteresowa… Rozpoczęte przez Pawel S |
2 |
Mar. 6, 2008 Odpowiedź od Pawel S |
Witamy w
Port Richmond
7 uczestników
4 uczestników
3 uczestników
3 uczestników
© 2010 Utworzono przez Piotr Bagniewski w serwisie Ning. Utwórz sieć w serwisie Ning!